Referat: BBK. röd - IK Wormo Vit

VILKET DERBY !!!

F d Ulkavallen och idag Borstahusens IP - det är skönt när bortamatchen är på hemmaplan : ). Sol och lite blåsigt - bra förutsättningar för fotbollsspelare. BBK har vi mött flera gånger - alltid lika trevligt att träffa killarna!
Och idag.....idag.......
Jag såg det komma redan i Åshöjdens Cup när laget mötte BK Fram. Där laget höjde sig flera snäpp och varje spelare stod för en högre individuell uveckling. Idag - gick VARJE spelare upp på ännu fler utvecklingstrappsteg!! Killarna som visat att de kan själv, fixar själv och behöver ingen annans hjälp!! Matchen inleddes med att en mycket pigg Sherif fick in bollen. Sedan blev det mer BBK:s spel - flera långskott som gick försmädligt under den kastandes Yosef. Innan periodens slut lyckades Dino få in ett mål och därefter Sherif igen! Första perioden var BBK:s som ledde med tre mål.
De blå ger ju inte upp och visade detta tydligt i andra perioden där Fawaz visade att han också har bra långskott -och även en frispark. Mimo visade upp sig och fick in ett och Mayar nickade sedan in vackert en hörna. BBK fick in ett och därefter var det Andis tur och Elmin avslutade perioden - då stod det 7-7. Båda de blåa och röda gav sig inte och bjöd publiken på fantastisk spänning och välspelad fotboll - inga "tjongebollar/tennisbollar" utan spel från målvakt och uppåt.
Tredje perioden börjar BBK men sedan är det Fawaz som är på spelhumör och med hattrick i sista perioden avgör att de blåa går ut med ett mål mer!

Passningar, inägg, kantlöpningar, flytt med boll i sidled......ja ni kan tro....ALLT satt idag! Lägg till en enorm kämpainsats där INGEN, INGEN vek ner sig! Yosef och Dino visade också upp talanger i mål. Den här matchen lever vi länge på killar!
Tack för trevlig match BBK - idag var båda sidornas publik djupt imponerade!!

lör 16 apr 2022, 11:30 BBK. röd - IK Wormo Vit